Előfizetői tartalom

Nagyüzem a fővárosban - Egy évet csúszik a Móricz átadása

Portfolio
Több mint 130 napirendi pontot tárgyalhat meg mai ülésén a Fővárosi Közgyűlés. Döntés születhet többek között a Széll Kálmán tér rendezésének koncepciójáról (a tér átépítésének első üteme 2014-re fejeződhet be és 3-5 milliárd forintba kerülhet), a kerékbilincselés szabályainak változásáról (Tarlós István javaslata szerint jövő évtől csak kivételesen raknának bilincset a szabálytalankodók autóira, inkább elszállíttatnák a járműveket), a Római-parti árvízvédelmi mű nyomvonaláról. Nem tárgyalnak a fővárosi kórházak állami kézbe adásáról, e javaslatot a főpolgármester visszavonta.

Egyhangúlag fogadta el a Fővárosi Közgyűlés a több mint 130 pontot tartalmazó napirendet, az ülés röviddel 9 óra előtt kezdődött meg. (A 12 fővárosi fenntartású kórház állami működtetésbe adásáról szóló javaslatot a főpolgármester visszavonta, így azt ma nem tárgyalja a testület.) Változik a zászló Megváltozik a főváros zászlajának díszszegélye,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés