Előfizetői tartalom

Rettenetes folyamatok az agglomerációban

Portfolio
Véget vetne az agglomerációs települések terjeszkedésének a kormány, a Belügyminisztérium szerint ugyanis közlekedési és környezetvédelmi oldalról is rettenetes folyamat az agglomerálódás. Átalakulóban lévő agglomerációról, bajbajutott devizahitelesekről, plázaépítési moratóriumról, energiahatékony építési szabályozásról, valamint a közmunkásokra épülő jövőbeli nagy állami beruházásokról beszélgettünk Dr. Szaló Péterrel, a Belügyminisztérium területrendezési és építésügyi helyettes államtitkárával.

Portfolio.hu: Sok problémás helyzet adódott az elmúlt időszakban a lakásügy, építésügy területein. Jelenleg mik a legfontosabb megoldandó kérdéskörök az Ön hatáskörében? Szaló Péter: Nemrégiben fejeztük be a Kolontár-Devecser környéki felújítási munkálatokat. A gyors helyreállítás érdekében még törvénymódosítást is kezdeményeztünk. Kidolgoztunk egy ún....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés