Előfizetői tartalom

Orbán és Matolcsy bejelentette az új otthonteremtési csomagot

Portfolio
Döntés született az új otthonteremtési politika részleteiről. Megváltozott kondíciókkal, de újra lesz államilag támogatott forintalapú lakáshitel, ami új és használt lakás vásárlásához is igényelhető lesz. A délelőtti bejelentésen az összeghatárokról nem esett szó, így továbbra is csak a korábbi sajtóértesüléskre támaszkodhatunk, vagyis, hogy várhatóan használt lakásra 15 millió forintig, új lakásra 30 milliós összegig igényelhetjük a támogatott hitelt. Továbbá Orbán Viktor miniszterelnök szerint az egyik legfontosabb pontja a csomagnak, hogy visszaáll a szocpol. Tudósítás a sajtótájékoztatóról.

Orbán a további devizahiteles mentőcsomagok és a forint árfolyam témájában is mondott lényeges üzeneteket:Kapcsolódó cikkünk2011.10.12Orbán: semmilyen garanciát nem vállalunk a forint árfolyamáértAz otthon a legfontosabb "Az otthon a magyar emberek számára az egyik legfontosabb érték, ami az ősi ösztönből fakad, ezt mutatja, hogy lakástulajdonlási mutatónk európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés