Előfizetői tartalom

Nincs forradalom a hazai irodapiacon

Portfolio
A budapesti irodapiac helyzete az utóbbi egy évben nem lett drámaian rosszabb, és a VII. Portfolio.hu Property Investment Forum irodapiaci paneljében résztvevők szerint a övő év is inkább stagnálással telhet a budapesti kihasználatlanság alakulását illetően. Zöld forradalomról nem beszélhetünk, viszont egyes bérlőknél már igenis fontos a környezettudatos hozzáállás.

Nincsenek nagy változások a hazai irodapiacon - mondta Árendás Gergely, a Wing vezérigazgató-helyettese. A helyzet nem lett drámaian rosszabb, a lassú javulás azonban, amire egy évvel ezelőtt még többen számítottak, nem következett be. Ugyanazon üresedési szint mellett stabilizálódó bérleti díjak figyelhetők meg.Nagy zöld forradalomról a hazai irodapiac esetében nem beszélhetünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés