Előfizetői tartalom

Váratlan bejelentés - Új fejlesztés Ferihegynél

Portfolio
A napokban írt alá mintegy 6300 nm raktár és irodaterület bérletére szerződést a Benteler Distribution Hungary Kft. és az ABLON cégcsoportba tartozó New Sites Kft. A szerződés értelmében a Benteler Distribution hosszú távú bérlője lesz az Airport City Logisztikai Park H épületének. Ezzel a tranzakcióval megkezdődik a park harmadik fázisának fejlesztése. Az épületet a tervek szerint 2012 decemberében adják át az Ablon Group dél-pesti logisztikai bázisán.

Az M0-M4 autópályák és a Liszt Ferenc Repülőtér közelében fekvő Airport City Logisztikai Parkban létesítendő ipari csarnok és irodakomplexum az Ablon Group beruházásban épül meg. Az új fejlesztéssel újabb 6750 nm raktárral, illetve irodaterülettel bővül a park. A Benteler Distribution Hungary Kft. a világszerte aktív Benteler Distribution Group tagja. A 31 országban hozzávetőlegesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés