Előfizetői tartalom

Ritkaság, hogy mindenhol ekkora a gond - Innen lassú a kiút

Kevés hazai ingatlanpiaci szereplő mondhatja el magáról, hogy az elmúlt négy évben komolyan tudott növekedni, ám vannak páran, köztük a Futureal, akik a piaci pozíciójukat képesek voltak stabilizálni és megőrizni. A kitörést és növekedést azonban számukra sem a jelenlegi magyar piac jelenti. Futó Gáborral, a Futureal alapító társtulajdonosával beszélgettünk a folytatódó külföldi terjeszkedésükről, hitelezési problémákról, az elhúzódó válságról, az értéket nem teremtő és a problémákat előidéző spekulánsokról, valamint a kormány által tervezett tranzakciós illetékről.

Portfolio.hu: Az ingatlanpiac hazánkban és a nemzetközi piacon is komoly nehézségekkel küzd, hol jobb, hol rosszabb a helyzet. A Futureal háza tájáról pedig egyre-másra érkeznek a hírek a külföldi terjeszkedésről. Lengyelország, Románia, Oroszország, és legutóbb az USA ingatlanpiaca is képbe került. Meddig tarthat ez a sor? Alakulnak még újabb országok? Futó Gábor: A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés