Ingatlan

Fiatal építészek kaptak díjakat - Tarolt az Odoo

Portfolio
Idén ötödik alkalommal adták át a Művészetek Palotájában a 2007-ben létrehozott Junior Prima Díj Magyar Építészet és Építőművészet kategóriájának díjait. A 7000 euróval járó elismeréseket 10 díjazott vehette át az idén is a TriGranit Fejlesztési Zrt. jóvoltából.
Az építészképzéssel foglalkozó felsőoktatási intézmények 21 pályázót javasoltak a Díjra. Gazdag Imre, a TriGranit Zrt. építész főmérnöke által vezette zsűri - Finta József építész, Zoboki Gábor építész, Sáros László a Magyar Építőművészek Szövetségének elnöke és Noll Tamás a Magyar Építész Kamara elnöke - közülük választotta ki a 10 díjazottat.

A Junior Prima Díj Építészet és Építőművészet kategória 2012-es díjait Borsos Ágnes (PTE), Falvai Balázs (BME), Hakkel Márton (BME), Kemes Balázs (BME), Köninger Szilárd (SZIE), Losonczi Anna (BME), Medvegy Gabriella (PTE), Szendrei Zsolt (BME), ODOO Project képviselői (BME) - Építészet kategóriában, ODOO Project képviselői (BME) - Környezettudatosság kategóriában vette át.

Fiatal építészek kaptak díjakat - Tarolt az Odoo
"Örömmel és büszkeséggel csatlakoztunk a Prima Primissima Alapítványhoz a Junior Prima Díj társalapítójaként, ahol a Magyar Építészet és Építőművészet kategória támogatása mellett döntöttünk. Mindennapi munkánk során tapasztaljuk, hogy milyen fontos természetes és épített környezetünk tervszerű és felelős kialakítása, fejlesztése. Felelősséggel tartozunk a jelen és a jövő generációjáért. Természetes tehát, hogy támogassuk szakmai fejlődésüket, hozzájáruljunk a tehetséges fiatalok pályájának sikeréhez. A ma építészei a jövő lakókörnyezetének meghatározói, kialakítói" - nyilatkozta Török Árpád, a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója.
zöldpártok bern svájc tüntetés
BÉT
foldgazgetty
volkswagenshutterstock
Alteo klub
facebook libra szablyozás
shutterstock_1077065507
donaldtrumpgolf
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
shutterstock_1077065507