Előfizetői tartalom

Hidegháború dúl az építőiparban - Ki győzi meg a kormányt?

Nagy Bálint
Egymásnak estek képletesen a legnehezebb napjaikat élő építőipari szereplők, akik a munkák hiánya miatt most egymástól próbálják meg elvenni azt, ami még megmaradt. Komoly indulatokat váltott ki ugyanis a hazai építési piac egyes szereplőiből a nemrég megjelent, Noll Tamással készült interjúnk. A Magyar Építész Kamara (MÉK) elnöke szerint ugyanis több fronton is jelentős változások léphetnek életbe, melyek teljesen átírhatják a hazai beruházások jelenleg ismert struktúráját. Az esetleges változásokról, azok létjogosultságáról a legfontosabb piaci szereplők fejtették ki nekünk álláspontjukat.

Már csak egy hét és újra megrendezésre kerül a Portfolio.hu Property Investment Forum, az ingatlanpiac legnagyobb hazai seregszemléje. Jelentkezzen most! Ahogy azt a MÉK elnöke korábban elmondta, komoly előrelépés történt az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény (Étv.) módosításával kapcsolatban. Az elnök értesülései szerint ugyanis belátható...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái