Előfizetői tartalom

Hidegháború dúl az építőiparban - Ki győzi meg a kormányt?

Egymásnak estek képletesen a legnehezebb napjaikat élő építőipari szereplők, akik a munkák hiánya miatt most egymástól próbálják meg elvenni azt, ami még megmaradt. Komoly indulatokat váltott ki ugyanis a hazai építési piac egyes szereplőiből a nemrég megjelent, Noll Tamással készült interjúnk. A Magyar Építész Kamara (MÉK) elnöke szerint ugyanis több fronton is jelentős változások léphetnek életbe, melyek teljesen átírhatják a hazai beruházások jelenleg ismert struktúráját. Az esetleges változásokról, azok létjogosultságáról a legfontosabb piaci szereplők fejtették ki nekünk álláspontjukat.

Már csak egy hét és újra megrendezésre kerül a Portfolio.hu Property Investment Forum, az ingatlanpiac legnagyobb hazai seregszemléje. Jelentkezzen most! Ahogy azt a MÉK elnöke korábban elmondta, komoly előrelépés történt az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény (Étv.) módosításával kapcsolatban. Az elnök értesülései szerint ugyanis belátható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés