Előfizetői tartalom

Képtelen eladni a lakását? - Számtalan oka lehet a problémának

Portfolio
A lakókörnyezet és az elhelyezkedés a legfőbb ingatlanvásárlási szempont, míg a lakás vagy ház belső jellemzői jóval kisebb befolyással bírnak a vételi döntésre. E tényezők - mivel befolyásolják a keresletet - természetesen az ingatlanárakat is alapvetően meghatározzák. A vevők egy részénél - akik kis összegből próbálják lakhatásukat megoldani - ugyanakkor gyakorlatilag semmilyen tényező nem szempont, csak a négyzetméterár.

A lakókörnyezet és az elhelyezkedés bír a legnagyobb befolyással az ingatlanvásárlási döntésekre - derül ki az OTP Ingatlanpont frissen elvégzett felméréséből. Ezzel szemben a belső jellemzők, adottságok jóval kevésbé jönnek szóba szempontként a vevők számára - teszi hozzá a felmérés. A külső és a belső tényezőcsoportok egymáshoz viszonyított súlya nagyjából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés