Előfizetői tartalom

Tarlós: nagy összegeket kell "leimádkoznunk"

Portfolio
Még az idén a közönség rendelkezésére állhat a 2010-ben elkészült, de azóta sem megnyitott Rác fürdő - mondta újságírói kérdésre válaszolva egy más témában tartott tájékoztatón Tarlós István főpolgármester. Hozzátette: az ügyben karácsony előtt kezdődtek a tárgyalások a fürdőfelújítást finanszírozó Magyar Fejlesztési Bankkal.

Biztatónak nevezte az egyeztetéseket, de - mint mondta - a fővárosnak óvatosnak kell lennie. Hasonló a helyzet ugyanis, mint a 4-es metró szerződéseinél, "nagyon nehéz örökséget kell kezelnünk", nagy összegű többletköveteléseket kell "leimádkozni", amit jogilag is alaposan körül kell bástyázni. A Rác fürdő felújításáról és az ahhoz kapcsolódó szálloda építéséről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés