Előfizetői tartalom

Vidéken is van élet az ingatlanpiacon - A legfontosabb városaink tervei

Portfolio
A vidéki nagyvárosokban a budapesti díj feléért-háromnegyedéért lehet irodát, üzlethelyiséget bérelni - derül ki az OTP Jelzálogbank elemzéséből, amely öt megyeszékhely - Debrecen, Győr, Miskolc, Szeged és Székesfehérvár - kereskedelmi ingatlanpiacát vizsgálta. A városok szinte mindegyikében várhatók jelentős fejlesztések az elkövetkező években.

Irodakínálat tekintetében kilóg a vidéki nagyvárosok közül Miskolc és Debrecen, kiskereskedelmi ingatlanokból utóbbi mellett Szegeden áll rendelkezésre a legnagyobb terület, míg az ipari parkok terén Székesfehérvár és Győr rendelkezik a legszélesebb kínálattal. Mindez az OTP Jelzálogbank frissen publikált felméréséből derül ki, amely első körben öt megyeszékhely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés