Előfizetői tartalom

Négyéves rekord a régiós ingatlanpiacokon

PropertyEU
2013 első negyedévében az ingatlanbefektetések volumene a kelet-közép-európai régióban elérte a 2,6 milliárd eurót. A régiós piacokra érkező tőke az idei év első három hónapjában a tavalyi első negyedév volumeneinek mintegy háromszorosára rúg. A számok arról tanúskodnak, hogy befektetők favoritja továbbra is Oroszország és Lengyelország - derül ki a CBRE legfrissebb elemzéséből.

2013 első negyedévében a kelet-közép-európai ingatlanbefektetési piacokra érkező 2,6 milliárd euróból 1,8 milliárd euró az orosz piacra, 600 millió euró pedig a lengyel piacra érkezett, ami egyértelműen tükrözi a befektetők régiós piacokra vonatkozó általános megítélését.Kapcsolódó cikkünk2013.04.18Kékül az ég európai ingatlanpiacok felett - Vége a szűkös időknek?A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés