Előfizetői tartalom

Szeged is a belváros hanyatlásától szenved

Portfolio
Úgy tűnik, hogy a sorra záró, üresen tátongó belvárosi üzletek képe egyre hevesebb érzelmeket vált ki az érintettek körében, mind Budapesten mind vidéken. A Délmagyar beszámolója szerint Szeged belvárosában közel 70 bezárt üzlet található. Egy héttel ezelőtt kereskedők tüntettek a városháza előtt, és újra a bérleti díjak csökkentését kérték. Mindenki pezsgő, nyüzsgő belvárost szeretne, de koncepció máig nincs.

Múlt heti, a belvárosi üzletek hanyatlásáról szóló cikkünkkel párhuzamosan a közelmúltban több írás született ebben a témában. Legutóbb a a szegedi belvárosi IKV-s üzletek hosszú idő óta megoldatlan ügyéről kaptunk újabb híradást. Szeged belvárosában a bérlők jelentős összegeket fordítottak a helyiségekre, amelyeket ma már érvényesíteni nem tudnak - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés