Előfizetői tartalom

Nyaraló 3 millióért - Eladó a Balaton

Portfolio
A-tól Zs-ig, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, a tanyától a kúriáig - gyakorlatilag mindenre van kereslet a Balaton partján, a kínálatról nem is szólva. A Balaton-parti ingatlanpiacon szembetűnő aktivitás tapasztalható, és ami különösen örvendetes, már vevő is akad. Talán emlékszünk még a pár évvel ezelőtti elkeserítő állapotokra - a sorra záró vendéglátóhelyekre, pangó strandokra és tobzódó "eladó" táblákra, amikor a szűk két hónapot kivéve csaknem megállt az élet a tónál. Úgy tűnik, évről-évre egyre jobban szeretjük a Balatont.

Az örvendetes tendencia a Balaton ingatlanpiacán is leképeződik - mind a vevői, mind az eladói oldalon szembetűnő az aktivitás. Üröm az örömben, hogy a piac élénkülése elsősorban az árak jelentős, a néhány évvel ezelőtti szintekhez viszonyított 20-30%-os csökkenésének, és a devizahitelek miatti kvázi kényszerértékesítéseknek tudható be. A balatoni nyaralók zömét...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái