Előfizetői tartalom

Újra Spanyolország lesz az ingatlanfavorit

Portfolio
A Patrizia Immobilien legfrissebb elemzése a PIIGS országok ingatlanpiacain kínálkozó befektetési lehetőségekre hívja fel a figyelmet. A tanulmány szerzői szerint az intézményi befektetők egyelőre nem az ingatlanpiaci fundamentumok, hanem szubjektív és érzelmi alapokon értékelik ezeket a piacokat, így indokolatlanul esnek el kiemelkedően vonzó befektetési lehetőségektől.

A Patrizia Immobilien elemzői szerint a PIIGS országok (Portugália, Olaszország, Írország, Görögország és Spanyolország) ingatlanpiacai a kínálati oldalon bekövetkezett árkorrekció és a gyengélkedő építőipari aktivitás miatt újra vonzó befektetési lehetőségeket kínálnak. Az eurózóna válsága, az említett országok gyengélkedő gazdasági teljesítménye, növekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés