Előfizetői tartalom

Mit vegyen még el a Főváros a kerületektől? - Szavazz most!

Portfolio
Robbant hír, hogy a kormánnyal karöltve fejlesztené saját hatáskörben a népszerű Margitszigetet a Főváros. Az indoklás szerint, hogy miért is vennék el a jelenleg a XIII. kerület (ami az egyetlen nem Fidesz által vezetett önkormányzat jelenleg Budapesten) fennhatósága alá tartozó területet, a válasz az, mert ez a terület kiemelt idegenforgalmi jelentőséggel bír és a fejlesztése túlmutat egy kerületi önkormányzat stratégiai tervezésében rejlő lehetőségein.

Továbbgondoltuk a Főváros stratégiáját, és az olvasóinkkal közesen szavazást rendezünk arról, hogy melyik kerületektől, melyik turisztikailag kiemelten fontos területeket kéne fővárosi hatáskörbe vonni a stratégia tervezés és a kerületi hatáskörökön túlmutató fejlesztési koncepciók meghatározása és megvalósítása végett. Mivel Budapest, mint közigazgatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés