Előfizetői tartalom

Margitszigeti álmok - 25 milliárd forintos gigaterv

Portfolio
Kétsávos futópályát, lóvasutat, üvegliftes kilátóként üzemelő Víztornyot építene a Margitszigetre a Fővárosi Önkormányzat - írja az [origo] a birtokába került frissen elkészített fejlesztési terv kapcsán. A dokumentum a korábbi információkkal ellentétben nem utal arra, hogy a Margitszigetet felparcelláznák, viszont rendkívül nagy ívű attrakciókat és fejlesztéseket fogalmaznak meg benne.

A fejlesztési terv szerint összesen 25 milliárd forintnyi beruházást hajtanának végre a Margitszigeten. Az infrastrukturális, a rekreációs, az informatikai, a zöldterületi és a közbiztonságot javító fejlesztéseket a dokumentum 36 oldalon részletezi - írja a lap. A dokumentum nem tér ki arra, hogy a fejlesztések mikor indulnak, és mikor kerülnek átadásra, Tarlós István főpolgármester...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés