Előfizetői tartalom

Újabb rekordot döntött a régiós ingatlanpiac favoritja

Portfolio
Az Allianz Real Estate bejelentése szerint hamarosan rekordtranzakciót zár le egy lengyelországi bevásárlóközpont akvizíciójával. Az Allianz Real Estate vezetésével alakult konzorcium a közelmúltban az Immofinanztól vásárolta meg a katowicei Silesia City Centert. A tranzakció volumene 412 millió euró - írja a PropertyEU.

A 412 millió eurós tranzakció az idei év eddig legnagyobb volumenű ügyletének számít a régiós ingatlanpiacon (Oroszországot nem számítva, melynek ingatlanpiaca - bár technikailag a kelet-közép-európai ingatlanpiacok közé sorolható - megítélése más alapokon értékelendő, mind a fejlesztések, mind a befektetési tranzakciók volumeneit tekintve. A régiós rekordot egyébként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés