Előfizetői tartalom

Városliget, Margitsziget - Nagyra törő sportingatlan álmok

Portfolio
Többek között a Fővárosi Műjégpálya, a margitszigeti futókör, a tervezett városligeti futókör, és a tíz éve bezárt margitszigeti Dózsa teniszstadion fejlesztése is feladatkörébe tartozik majd Molnár Zoltánnak, akit Tarlós István főpolgármester javaslatára néhány héttel ezelőtt a majdan létrejövő Budapesti Sportszolgáltató Nonprofit kft. ügyvezetőjének választottak. A Magyar Olimpiai Bizottság volt főtitkára, a Magyar Edzők Társaságának (MET)múlt héten megválasztott új elnöke a hírt a Digi Sport pénteki Reggeli Start című műsorában jelentette be.
Az elmúlt időszakban rengeteget hallottunk a fővárosi sportlétesítmények építéséről, felújításáról. A Margitsziget ügyének kapcsán a fejlesztési tervek szinte véget nem érő listája bukkant fel, tegnap pedig az első alappillér elhelyezésével kilépett a földből az új Albert Stadion.Kapcsolódó cikkünk2013.05.28Margitszigeti álmok - 25 milliárd forintos gigaterv2013.05.30A...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái