Ingatlan

Városliget, Margitsziget - Nagyra törő sportingatlan álmok

Portfolio
Többek között a Fővárosi Műjégpálya, a margitszigeti futókör, a tervezett városligeti futókör, és a tíz éve bezárt margitszigeti Dózsa teniszstadion fejlesztése is feladatkörébe tartozik majd Molnár Zoltánnak, akit Tarlós István főpolgármester javaslatára néhány héttel ezelőtt a majdan létrejövő Budapesti Sportszolgáltató Nonprofit kft. ügyvezetőjének választottak. A Magyar Olimpiai Bizottság volt főtitkára, a Magyar Edzők Társaságának (MET)múlt héten megválasztott új elnöke a hírt a Digi Sport pénteki Reggeli Start című műsorában jelentette be.
Az elmúlt időszakban rengeteget hallottunk a fővárosi sportlétesítmények építéséről, felújításáról. A Margitsziget ügyének kapcsán a fejlesztési tervek szinte véget nem érő listája bukkant fel, tegnap pedig az első alappillér elhelyezésével kilépett a földből az új Albert Stadion.Molnár Zoltán főállásban a hamarosan megalakuló Budapesti Sportszolgáltató nonprofit kft. ügyvezetője lesz, ezentúl ő lesz a felelőse a fővárosi sportingatlanok fejlesztésének és gondozásának. "Tarlós István főpolgármester javaslatára a Fővárosi Közgyűlés pár héttel ezelőtt egyhangúlag megválasztott egy majdan létrejövő budapesti sportszolgáltató nonprofit kft. ügyvezetésére. A munkám a fővárosi sportingatlanok hatalmas értékeinek megőrzése és továbbfejlesztése lesz. Ez egy fantasztikusan szép feladat." - fogalmazott Molnár.

Többek között olyan sportlétesítményekkel kell majd foglalkoznia, mint - az elmondása szerint - a világon méretében és dimenziójában egyedülállónak tekinthető Fővárosi Műjégpálya, vagy a margitszigeti futókör, amelyet a világ legszebb és legelismertebb futópályájának tartanak, és ebben a tekintetben olyanokat előz meg, mint a New York-i Central Park.

A jövőbeli feladatokkal kapcsolatban azt emelte ki, hogy szeretnének a Városligetben is egy futópályát létesíteni, valamint a tíz éve bezárt és jelenleg rendkívül rossz állapotban lévő margitszigeti Dózsa teniszstadiont is felújítani.
BÉT
SZG_9486
Frankfurti tőzsde
Bear
Emmanuel Macron Albania Eszak-Macedonia csatlakozasi targyalasok
Hiventures konferencia
közút baleset rendőr mentő
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Délutáni webinárium MA
Praktikus tanácsok online tőzsdézéshez és kockázatkezeléshez.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
shutterstock_1135735163