Előfizetői tartalom

A világ legbizarrabb otthona - Laknál templomban?

Portfolio
A design és az építészet világa tele van szokatlan, nagyvonalú, képtelen, sőt bizarr ötletekkel. Időről időre azonban olyan rendkívüli ötletbe botlunk, ami az átlagosnál egy kicsit jobban meghökkent. Lakást láttunk már barlangban, átalakított víztoronyban, elhagyatott gyárcsarnok közepén jurtában és átépített moziban, de be kell vallanunk, gótikus katedrálisban még nem leltünk hasonlóra. Cikkünkben néhány félelmetes kreativitással lakássá alakított templomot mutatunk be.

Az építészet kétségtelenül egyik legizgalmasabb esete, amikor a régiből valami újszerű, váratlan és meglepő születik. A régi falak, terek újraértelmezésének csak az építész képzelete, kreativitása és merészsége szab határt. Az alábbiakban meglehetősen váratlan és mindenképpen merész képeket gyűjtöttünk össze. A hívogató otthon benyomását keltő homokkő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés