Előfizetői tartalom

Lenyűgöző plázát terveznek a kedvelt magyar üdülőparadicsomba

Portfolio
A Jesolo Magica nevű épület 2015-re készülhet el, a boltok mellett szórakozóhelyek és panorámateraszok is helyet kapnak benne a rendelkezésre álló 38 ezer négyzetméteren - jelentette az olasz sajtó, megjegyezve, hogy a központ valóságos mágnesként fogja vonzani az éjszakai élet kedvelőit Jesolóból és környékéről, írja az MTI.

Zaha Hadid egy három szirmú virághoz hasonlította a 12 emeletes épület tervét. A Jesolo Magicában egy ötezer négyzetméteres galéria is lesz, ez utóbbit egy üvegkupola alatt alakítják ki. A tervbe vett két panorámaterasz pazar látványt kínál majd Velence lagúnáira. Wellness központ szintén helyet kap a minivárosban. A projektet a Home Group nevű építési vállalat finanszírozza.Olaszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés