Előfizetői tartalom

Befektetők turbózzák az ingatlanpiacot

Portfolio
Egyre optimistábbak a befektetők az ingatlanpiacon, és mind nagyobb mértékben hajlandóak a kockázatvállalásra a pénzpiacinál kedvezőbb hozamok elérése érdekében. Ennek megfelelően az év első negyedében a tavalyi év hasonló időszakát 8 százalékkal túlszárnyalva, globálisan 94 milliárd dollár értékben cseréltek gazdát kereskedelmi ingatlanok. A bíztató előrejelzések szerint 2013 akár 10 százalékos bővülést is hozhat.

Markáns növekedést mutatott az év első negyedében a kereskedelmi ingatlanok befektetési piaca, az előzetes számok szerint globálisan 94 milliárd dollár értékben cseréltek gazdát a különböző ingatlantípusok, ami 8 százalékkal múlja felül a tavalyi év hasonló időszakát - áll az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. és a Jones Lang LaSalle ingatlan-tanácsadó nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés