Előfizetői tartalom

Megelégelték a csalást és a leszámolásokat - Elzavarnák a "kamupiacot"

Portfolio
A józsefvárosi piac üzemeltetője bérleti szerződésének felmondását kéri Kocsis Máté polgármester a tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől és a MÁV Ingatlangazdálkodási Igazgatóságától, írja az MTI. Úgy látszik a magyar társadalom és közigazgatás egy újabb szintre lép, és képes nem csak felismerni a probléma forrását, hanem lépéseket is tenni a megoldása érdekében. Jó lenne ezt a taktikát alkalmazni magasabb szinteken is. Azt, hogy a létező igényt (olcsó hamisítványokhoz való könnyű hozzájutás) a piac bezárása után hol elégítik majd ki, számunkra egyelőre kérdéses.

A VIII. kerület vezetője vasárnapi sajtótájékoztatóján bejelentette: mindkét felet nyomatékosan kéri, hogy vegye figyelembe a vonatkozó közbiztonsági, adóhatósági problémákat, és kezdeményezze a felmondást. A szerződéshez 150 napos felmondási idő kapcsolódik, így legkorábban öt hónap múlva zárhat be a Négy Tigris piac. A kezdeményezésről a józsefvárosi képviselő-testület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés