Előfizetői tartalom

Megtört a jég - Nagy bérlő költözött a belbudai irodaházba

Portfolio
Újabb taggal bővül az Union Investment Real Estate tulajdonában lévő Krisztina Palace irodaház bérlői köre. A Johnson & Johnson magyarországi vállalatai júliusban, 4000 négyzetméterre költöznek be a Nagyenyed utcai irodaépületbe. Most talán beindul a már 2010 óta átadott, és sokáig szinte üresen álló, ám jobb sorsra érdemes irodaház bérbeadottsága.

A Krisztina Palace irodaházat 2009-ben vásárolta meg a kereskedelmi ingatlanszektorban több mint 45 éve befektetőként, vagyonkezelőként és bérbeadóként is egyaránt aktívan működő Union Investment, mely portfoliójába világszerte 320 ingatlan tartozik, közel 20 milliárd euro értékben. A hamburgi székhelyű ingatlankezelő megbízásából az irodaépület üzemeltetését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés