Előfizetői tartalom

Bontják a nyaralómat? - Káosz Horvátországban

Portfolio
A szerkesztőségben egy gyors közvélemény-kutatás során arra a megállapításra jutottunk, hogy a rövidebb nyaralások leggyakoribb úticélja idén is Horvátország lesz. A horvát tengerpart valószínűleg tavaly óta semmit nem változott, leszámítva, hogy közben Horvátország belépett az EU-ba, így néhány újdonságra azért számíthatunk. Bár az ingatlan jellemzően nem impulzusvásárlás, mi mégis pontos információkkal szeretnénk olvasóinkat útnak indítani, mielőtt beleszeretnének a kibérelt apartmanjukba. Milyen változásokkal kell számolnunk a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatban, mivel jár az ingatlantulajdonjog-szerzés, és kell-e vajon attól tartanunk, hogy jövőre lebontják a nyaralónkat?

Elmúltak már azok az idők, amikor a külföldi, köztük rengeteg magyar ingatlanvásárló megrohanta a horvát ingatlanpiacot, és a tengerpartokon ész és engedélyek nélkül építették a soklakásos apartmanházakat. A külföldieket a Vir szigeti tömeges bontásokhoz hasonló esetek sem kedvetlenítették el, bár a válság már a horvát tengerpartra is rányomta bélyegét. A csúcsidőszakhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés