Előfizetői tartalom

Lecserélné-e lakását a kánikula poklában?

Portfolio
Az Országos Meteorológiai szolgálat hétfői 14 órás tájékoztatása szerint megdőlt az országos melegrekord, és bár ma egy kis enyhülést kaptunk, a következő napokban újra visszatér a kánikula. Aki teheti, az utcára sem nagyon merészkedik ki - vannak akik az irodában sínylődnek, vannak, akik budapesti bérházak gangjain hűsölnek, és vannak, akik panelban aszalódnak, vagy délkeleti fekvésű újépésű társasházi lakásukban járatják csúcsra a klímájukat. Az utóbbiak fejében valószínűleg többször is megfordult, hogy talán inkább penthouse-t, medencés házat, de minimum északi, északnyugati fekvésű lakást kellett volna vásárolniuk.

A rekkenő hőség közepette sok minden megfordul a fejünkben, elvetemültebb pillanatainkban talán az egyébként kellemes déli, délkeleti lakásunkat is lecserélnénk. De vajon mit mutatnak a piaci tapasztalatok: mi újság a lakáspiacon a nyári forróságban? A témában ingatlanközvetítő irodákat kérdeztünk meg: vajon leáldozott-e a déli fekvés divatja, vagy még mindig a napos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés