Előfizetői tartalom

Megéri a globális mamut cégeknek Budapestre települni

Portfolio
Továbbra is London Heathrow számít a világ legdrágább logisztikai lokációjának, míg Budapest a 12. helyen áll a legmegfizethetőbb városok között - áll a DTZ Occupancy Perspective - Global Occupancy Costs Logistics című elemzésében. Az ingatlantanácsadó előrejelzése alapján a következő öt évben globális szinten átlagosan évi 1,6%-os költségnövekedéssel lehet számolni.

Budapesten tavaly több mint 5%-kal csökkentek a bérleti költségek 2011-hez képest. A CA IMMO ingatlanbefektető szerint Magyarország logisztikai ingatlanpiaci versenyképessége leginkább az európai szinten is alacsony költségszintjének tudható be, amely hosszú távon tarthatatlan. A DTZ Occupancy Perspective - Global Occupancy Costs Logistics 2013 elemzése 64 piacon vizsgálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés