Előfizetői tartalom

Újabb óriási ingatlanhálózat jött létre Magyarországon

Portfolio
Stratégiai döntésre jutott a vidéken erős Openhouse Országos Ingatlan Hálózat és az elsősorban a fővárosban jelentős CDC Ingatlanhálózat. Az egyenként mintegy 13 000 ingatlan-darabszámú portófólióval rendelkező hálózatok ezentúl együttműködés keretében kínálják nem csak a rendszerükben lévő ingatlanokat, de szolgáltatásaikat is, közölték a cégek közös közleményükben. A hazai ingatlanközvetítői piacon így az Otthon Centrum és a Duna House mellé egy újabb erős versenytárs zárkózott fel.

"A CDC Ingatlan irodái Budapesten a hálózatfejlesztésnek köszönhetően széleskörűen elérhetőek és régi törekvésünk volt, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk." - nyilatkozta Radics Edit, a CDCI vezetője. "Az Openhouse CDC Ingatlan stratégiai együttműködése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés