Előfizetői tartalom

Újra Romániát kóstolgatják az ingatlanosok

Portfolio
Kockázati tőkealapok és opportunista befektetők zavarják fel az állóvizet a román befektetési ingatlanpiacon. A CBRE legfrissebb elemzése szerint (Romania Investment MarketView) 2013 első félévében a román kereskedelmi ingatlanpiacon befektetett tőke volumene mintegy 32%-kal, 79 millió euróra nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest - írja a PropertyEU.

A CBRE szakértői szerint a román piac vonzereje elsősorban a javuló makrogazdasági környezet miatt javul, a nemzetközi kockázati tőkealapok és opportunista befektetők mellett a hazai magánbefektetők is növekvő aktivitást mutatnak. Bár a számok látványos növekedést jeleznek, az idei év első felében mindössze három ingatlanbefektetési tranzakciót zártak le Romániában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés