Előfizetői tartalom

Adatfelhők és irodaházak - Készülőben a jövő

Újfajta információtárolási kultúrát és szolgáltatást igyekszik megvalósítani a budapesti Panoráma Irodaházban az üzemeltető cég és egy, az adatközponti megoldásokra specializálódott vállalat. A szolgáltatás és az ötlet lényege, hogy a kisebb, hozzávetőleg 1000 négyzetméter alatti cégek válláról levesznek mindenfajta informatikával kapcsolatos terhet, melynek egy cég életében, és esetleges költözése során komoly befolyásoló ereje van. A részben, vagy egészében adattárolók (szerverek) nélkül működő irodaházak jövőképéről Pintér Dániellel, az Eston International PM üzletágának vezetőjével, valamint Sándor Szabolccsal, a Rendszerinformatika Zrt. szolgáltatási vezetőjével beszélgettünk.

Portfolio.hu: Nem egyszerű manapság bérlőt találni egy budapesti irodaházba, főleg akkor nem, ha az embernek olyan ingatlant kell kezelnie, amiből szinte tucatnyi van a közvetlen környezetében is. Pintér Dániel: A kiindulási alap az, hogy hogyan lehet egy 15 éves irodaházat a mai nehéz piacon jobban feltölteni, jobban értékesíteni. Ez véleményem szerint két lépcsőben lehetséges....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés