FONTOS 3 térkép, amely megmutatja, mekkora is valójában az orosz hadsereg friss területhódítása
 
Előfizetői tartalom

Görög befektető vett magyar Tescót

Portfolio
A görög Bluehouse Capital újabb ingatlant vásárolt Magyarországon. Az ingatlanra specializálódott private equity befektető legújabb akvizíciója egyértelműen mutatja, hogy a görög cég az egyik legaktívabb szereplőjévé vált a magyar ingatlanbefektetési piacnak. A vásárlás pozitív jelzés a befagyott állapotából lassan kiolvadni tűnő hazai ingatlanpiacnak is.

A Portfolio.hu megtudta, hogy a Bluehouse Capital a napokban aláírta a fővárosi Bécsi úton található Tesco bevásárlóközpont megvásárlását. Ioannis Ganos, a cég közép-és kelet európai befektetésekért felelős vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a III. kerületben található 18 ezer négyzetméteres "big-box" típusú ingatlant a Bluehouse az osztrák Raiffeisen Capital Management-től...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés