Előfizetői tartalom

Újabb arculcsapás - Döbbenetes számokat közölt a KSH

Portfolio
2013 első kilenc hónapjában 4077 új lakás épült Magyarországon, 37 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A visszaesés valamennyi régióra jellemző, ugyanakkor a használatba vett lakások száma a fővárosban 3 százalékkal nőtt. A kiadott lakásépítési engedélyek száma 5327 volt, ami 32 százalékos csökkenést jelent a 2012. január-szeptemberi adatokhoz képest, jelentette legfrissebb kiadványában a KSH.

A részletek kiemelve. November 28-án újra megrendezésre kerül a Portfolio.hu Property Investment Forum, közte egy, a lakáspiac jelenével és jövőjével foglalkozó beszélgetéssel is. Jelentkezzen most! Kapcsolódó cikkünk2013.09.25Öt éve vergődnek a lakásárak - Nincs itt semmi látnivalóA megyei jogú városokban az országos átlaghoz hasonló (35%-os) volt a lakásépítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés