Előfizetői tartalom

Divatparadicsom Bukarestben

Portfolio
Európa egyik felemelkedő sztárjaként emlegetik a Bukarest régi városrészében futó Lipscani utcát, legalábbis ami a területben rejlő kiskereskedelmi potenciált illeti. A környék az elmúlt években hihetetlen gyors ütemben indult fejlődésnek, és vált Bukarest legdivatosabb negyedévé. Nem véletlen, hogy egymás után nyitnak a szórakozóhelyek, kávézók, és újabban a nemzetközi divatmárkák is sietősen költöznek be.

Csak ebben az évben öt divatmárka jelentette be boltnyitási szándékát Bukarest egyik legkedveltebb, és turisztikai szempontból is legjelentősebb területén. A bukaresti Lipscani utcát és környékét egy kilenc évig tartó rehabilitációs projekt keretében varázsolták újjá. Az épületeket felújították, a környéken lényegesen javult a kiskereskedelmi területek minősége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés