Előfizetői tartalom

Mit szólnak az ingatlanosok Varga magánötletéhez?

Portfolio
Miután tegnap délután megírtuk az első reakciónkat az azóta magánvéleménnyé visszaminősített, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által tett bejelentésre, miszerint a magánépítkezésekre is érdemes lenne kiterjeszteni a Növekedési Hitelprogramhoz hasonló feltételrendszert, megérkezett az első piaci kommentár is. Az Otthon Centrum vezető elemzője, és az Otthon Centrum Hitel Center ügyvezető igazgatója is megszólalt. A kezdeményezést üdvözlendőnek látják, ám néhány veszélyre is felhívják a figyelmet.

Bánfalvi László, az Otthon Centrum Hitel Center ügyvezető igazgatója Az építkezésekre eddig is volt a piacon kamattámogatott hitel, de ennek ellenére a saját célú építkezéseknél is egyértelmű csökkenés látható. A csökkenő tendencia az ország egész területén, a fővárosban, a vidéki városokban és a községekben is látható. A visszaesés talán a községekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés