Előfizetői tartalom

Melyik az év ingatlana Magyarországon?

Portfolio
Bár Magyarország sosem volt az építészet és az ingatlanfejlesztések fellegvára, az elmúlt évek drasztikus építőipari visszaesése ellenére is akadtak még 2013-ban újonnan átadott ingatlan projektek. Segítsenek most Önök is kiválasztani a lenti nyolc projekt közül azt a négyet, amelyek november 28-án megmérkőznek majd az "Év projektje" címért, a Portfolio.hu ingatlanpiaci konferenciáján. Szavazás indul!

Szívesen részt venne a végső szavazáson is? Jelentkezzen most az alábbi elérhetőségen a november 28-i Portfolio.hu Property Investment Forumra. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a sorrendnek bármi jelentősége is van a szavazás szempontjából, gyorsan megnyugtatunk mindenkit, hogy nincsen (a projektek listája ABC sorrendben van). A top 4-be azok a projektek fognak bekerülni, amelyekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés