Előfizetői tartalom

Szállodatrófeákra vadásznak a befektetők

Portfolio
Érdekes a hotelpiac a befektetők számára? Várható, hogy a közel-keleti befektetők újabb budapesti szállodákat vásárolnak? Melyik a top három szállodapiac Közép-Európában? Többek között ezekről beszélgettünk a Cushman and Wakefield közép-európai szállodaszekciójának vezetőjével, Frederic Le Fichoux-val. Frederic Le Fichoux meghívott előadója lesz a november 28-án megrendezésre kerülő Portfolio.hu Property Investment Forumnak .

Portfolio.hu: A KKE-régió ingatlanbefektetési piaca az elmúlt hónapokban a fellendülés jeleit mutatja. Igaz ez a hotelbefektetési piacra is, szállodák iránt is érdeklődik a tőke a régiónkban? Frederic Le Fichoux: A hotelbefektetési piac aktivitása növekedett 2013 során az EMEA régióban, az első félévben 38 százalékkal szárnyalva túl az ezt megelőző év azonos időszakát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés