Előfizetői tartalom

Ők lesznek a 4-es metró építésének nyertesei

Portfolio
Pozitívan hatott az érintett környékek ingatlanáraira a jövő tavasszal átadandó M4-es metró - derül ki az OTP Ingatlanpont elemzéséből. A tíz leendő megállóból hét közvetlen környezetében kedvezőbben alakult az ingatlanok ára 2008 óta, mint a városrész távolabbi részeiben. A túlnyomórészt forgalmasabb helyen létesült állomások közelében azonban még így is rendszerint alacsony az árszint. A 10-13 millió forint környéki, 50-60 négyzetméter körüli, jó fűtéssel rendelkező lakások a kedvező ár és a várható értéknövekedés miatt most kifejezetten jó vételt jelenthetnek a metró vonalán. Befektetésként sem utolsók az ilyen ingatlanok, minden bizonnyal könnyen lehet majd kiadni őket albérletbe, lévén az M4 vonala több egyetemet is érint.

Hosszas huzavona után jövő tavasszal végre átadhatják az M4-es metrót, az ingatlanpiac azonban már az elmúlt években is "készült" az eseményre - ez derül ki az OTP Ingatlanpont elemzéséből. A kutatás során az OTP Jelzálogbank Lakóingatlan Értéktérképének adatai alapján vizsgálták meg a tíz létesülő metrómegálló közvetlen közelében lévő utcák ingatlanárainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés