Előfizetői tartalom

Most bejuthat a legféltettebb állami beruházások területére - Virtuális séta

Portfolio
Előző cikkünkben még csak arról tudtunk beszámolni, hogy Tarlós István főpolgármester és Fürjes Balázs kormánybiztos nagyvizitet tartottak a kiemelt állami beruházások háza táján, ahol ahogy Tarlós kiemelte, mindent a legnagyobb rendben találtak. Most azonban megérkeztek a hivatalos látogatás képei is, így önök is végigjárhatják a prominensekkel a milliárdos közpénzeket érintő budapesti fejlesztéseket. Öveket becsatolni, a virtuális séta azonnal indul.

A korábban kiadott közleményben Tarlós úgy nyilatkozott, "Mindhárom helyen, ahol jártunk, az építési fegyelem és az építési technológiák főrangú példáival találkozhattunk." Részletekért kattintsanak az alábbi linkre, vagy csak görgessenek tovább, és döntsék el önök, hogy mennyire állnak jól az építkezések.Kapcsolódó cikkünk2014.01.10Nagyvizitet tartottak a milliárdos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés