Előfizetői tartalom

Nem fogja tudni átadni a 4-es metrót Orbán a választásig?

Portfolio
Úgy fest nem fog tudni elindulni a 4-es metró a kormányzat és a városvezetés által, hőn áhított áprilisi választások előtt. Az ok, a sötétüzemi teszt teljesítménye, amiben az engedélyhez szükséges hatvan nap helyett, eddig mindössze kettőt futott hiba nélkül Budapest új metrója, írja a Népszabadság. A lap szerint már Tarlós István főpolgármester is aggódik a márciusi átadás miatt.

A teszt indulása óta szinte állandóan "újrakezdenek", lévén valami folyton meghibásodik. A járművek túlfutnak a megállón, nem arra indulnak el, amerre kellene, az ajtók a másik oldalon nyílnak. De az is előfordult már, hogy a rendszer egy korábban betáplált, a későbbi módosítás után bent ragadt téves vágányhosszúság alapján irányította a szerelvényt - írja a lap....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés