Előfizetői tartalom

Új bérbeadó ügynökségekkel erősít az Ablon

Portfolio
2013. végén a Cushman & Wakefield és a Jones Lang LaSalle közös- kizárólagos megbízást kapott az Ablon 4 budapesti ingatlanja, az Arena Corner, a Business Center 99 (BC99), a Gateway Office Park és az M3 Business Center bérbeadására. Az ingatlanfejlesztő budaörsi irodaházát, a Budaörs Office Parkot (BOP) a Jones Lang LaSalle kizárólagosan értékesíti.

David M. Johnston Associate, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának bérbeadási vezetője a megbízás kapcsán elmondta: "A kevés új budapesti fejlesztés miatt ez a 4 irodaház jó eséllyel kínálhat minőségi, jó elhelyezkedésű irodát. Már több érdeklődővel tárgyalunk és biztosak vagyunk benne, hogy az épület telítettsége rövidtávon növekedni fog". Lóska Erika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés