Előfizetői tartalom

Újabb irodaház épül a Váci útra

Portfolio
Ugyan eddig sok hírt nem lehetett hallani a Váci út egyik legújabb irodakomplexumának, az Atenor által fejlesztett Váci Greensnek a teljesítményéről, a legfrissebb hírek szerint nemcsak hogy sikerült teljesen feltölteni bérlőkkel az első ütemet, már az új, C jelű épület fejlesztése is megkezdődött. Ezzel újabb 18 ezer négyzetméterrel bővül majd a modern irodaállomány.

A belga hátterű Atenor ingatlanfejlesztő bejelentette, hogy a Váci Greens irodaház újabb, C épületének fejlesztési munkálatai megkezdődtek a Váci úton. A teljes irodakomplexum 5 darab 'A' kategóriás épületből áll majd, melyek összterülete hozzávetőlegesen 100 000 négyzetméter lesz. A 'C' épület 18,000 négyzetméter 'A' kategóriás irodaterületet foglal majd magában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés