Előfizetői tartalom

Négyszarvú juhokkal támad idén a Vidámpark - Rengeteg új állat jön

Portfolio
A napokban vette át a volt Vidámpark területének napi fenntartását a Fővárosi Állat- és Növénykert. Bár a terület fejlesztésére vonatkozó tervek csak évek múlva valósulhatnak meg, az állatkertnek az a szándéka, hogy már a 2014-es szezonban megnyitja a kapukat a közönség előtt. Ez azonban, az átvett terület általános állapota, és a rendelkezésre álló rövid idő miatt nem lesz egyszerű feladat - derül ki a Főváros honlapjáról. A nyitva tartás még bizonytalan, de a szokásos állatkerti belépő jó lesz az új területre is, sőt, lesz olcsóbb jegy, ami csak az egykori Vidámpark területére lesz érvényes.

A Fővárosi Állat- és Növénykert a napokban vette át a megszűnt Vidámpark területének fenntartását. Mint ismeretes, a pénzügyi nehézségekkel küzdő Vidámpark megszüntetéséről 2012. november 28-án hozott döntést a Fővárosi Közgyűlés, és egyidejűleg arról is határozott, hogy a területen az állatkert terjeszkedhet.Kapcsolódó cikkünk2014.01.24Februártól kezdődhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés