Előfizetői tartalom

Ukrán kenyérgyárat is építhet a magyar KÉSZ

Portfolio
Öt közép-kelet európai országban 10 gyárat építhet fel idén a KÉSZ Csoport. A megrendelések összes építési területe meghaladja a 100 ezer négyzetmétert. A nagyszámú megrendelésnek köszönhetően a vállalatcsoport külföldi érdekeltségeit üzletággá kellett szervezni. Mindemellett a magyarországi fehérorosz nagykövetséget is a KÉSZ építheti Budapesten.

Idén már Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Fehéroroszországban és Ukrajnában is jelen van a KÉSZ. Ezeken a területeken a következő évben 10 gyárat építhetnek fel, amelyek között megtalálható egy kijevi kenyérgyár, ukrajnai Procter & Gamble gyár, liszttározó, oroszországi logisztikai központ és egy gyógyszergyár is. A beruházások összes építési területe meghaladja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés