Előfizetői tartalom

Újra felpörgött az albérleti piac

Egyre többen böngésznek kiadó lakás, ház, iroda után a nyomtatott lapok mellett az interneten. A kiadó lakást, házat, irodát keresők leggyakrabban telefonon jelentkeznek a bérbeadónál (87,4%), ugyanakkor ma már egyre többen élnek az ingyenes kapcsolatfelvétel lehetőségeivel, az e-maillel és a Skype-pal is - derül ki az Apród.hu elmúlt hat hónapját összegző információkból. Az utóbbi lehetőségekre a kiadó lakást keresők a legnyitottabbak: Debrecenben például a kapcsolatfelvételek 74,1 százaléka e-mailen történik, és itt a legmagasabb a Skype-ot használók aránya is, közel 10 százalék.
A hirdetéseket vizsgálva az is kiderült, hogy a kiadó ingatlanok utáni érdeklődés szempontjából legaktívabb időszak nem meglepő módon országszerte az augusztus, szeptember, tehát ilyenkor vadásznak a legtöbben házra, lakásra. Ugyanakkor az év végi visszafogottabb érdeklődést követően januárban ismét fokozódik, és visszatér a nyár végi, ősz eleji szintre a kapcsolatfelvételek...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái