Előfizetői tartalom

Éledezik a lakáspiac - Egy újabb pozitív jel

Portfolio
A hazai ingatlanpiac újraéledésének egyik jele lehet, hogy öt év szünet után ismét megrendezik a több mint 100 ezer eladó lakást felvonultató Lakásbörzét a Lurdy Házban. A szervezők szerint ugyanis idén megfordul a trend, és egyre élénkül a piacon lévő lakások iránti kereslet, amely végül hatással lesz az árakra is.

"Mivel a válság alatt nagyon kevés új lakás épült, a használt ingatlanokat is bőséggel kínáló lakásbörze az egyetlen rendezvény, ahol az érdeklődők kényelmesen, személyes kapcsolatot teremtve találhatják meg leendő otthonukat" - mondta el Kövesdi Marcell, az V. Lakásbörze ügyvezető igazgatója.Az V. Lakásbörzét 2014. április 26-27-én tartják a Lurdy Ház bevásárlóközpontban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés