Előfizetői tartalom

Megint káosz várható a Keletinél

Portfolio
Alig néhány hónapja fejeződött be a Baross tér és Thököly út átépítése, máris újabb közlekedési káosz várható a Keleti pályaudvar környékén. A BKK szombaton jelentette be, hogy felújítja a Kerepesi út vasút felett átívelő részét, a "Százlábú hidat". A teljes felújítás 2015 őszéig tart és jelentős forgalomkorlátozása kell számítani, a Keletibe tartó vonatok menetrendje is módodul.

Az előkészítő munkálatok befejezésével a "Százlábú híd" átépítése 2014. április 7-én (hétfőn) a kora reggeli óráktól folytatódik. Ekkor lép életbe a Kerepesi úton az új, ideiglenes forgalmi rend - a városközpont felé haladó északi hídpálya teljes lezárásával - az Asztalos Sándor út és az Arena Pláza közötti szakaszon. A híd felújítása két ütemben történik:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés