Előfizetői tartalom

Várat magára a fordulat - Feléled-e az ingatlanpiac?

Portfolio
Beindult végre a magyar gazdaság vagy csak átmeneti javulást látunk? Mit érez mindebből az ingatlanszektor? Valóban elindul felfelé a piac vagy csak a kincstári optimizmus beszél a szektor szereplőiből? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ az idén már negyedik alkalommal megrendezésre került Portfolio.hu-RICS Property Valuation 2014 konferencia. A rendezvényen nemzetközi előadók és a hazai ingatlanszakma jeles képviselői mondták el véleményüket.

A Portfolio.hu-RICS Proparty Valuation konferenciáján többek között arra is kerestük a választ, hogy mit hoz a jövő Magyarország számára, van-e növekedési pályánk? Király Júlia, az IBS címzetes egyetemi tanára elmondta, hogy véleménye szerint nincs magyar növekedési modell, de ettől még lehetünk sikeresek. Az azonban biztos, hogy rugalmasan elszakadunk a visegrádi országoktól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés