Előfizetői tartalom

Brutális budapesti fejlesztések készülődnek

Portfolio
A Főváros Tematikus Fejlesztési Programjai három területen kívánják meghatározni az elkövetkezendő időszak területfejlesztéseit. Létre is hoztak már több munkacsoportot, hogy a legfontosabb kérdésekre mielőbb megadják a válaszokat, és a 2014-től 2020-ig tartó finanszírozási időszakra megfelelő akciótervekkel legyünk felvértezve. Nem tudhatjuk pontosan, hogy az itt felsorolt célokból mi és hogyan fog megvalósulni, de azért találgatni érdemes lehet. Cikkünkben az első három oldalon a különböző területek programjairól, a negyediken pedig a programok előkészítési folyamatáról olvashat bővebben.

Mik azok a TFP-k? Barnamezős fejlesztések. A Tematikus Fejlesztési Programok együttes tervezési folyamata 2014. február eleje óta zajlik a Fővárosi Önkormányzat koordinációjával. Ennek során három kiemelt fejlesztési témában, a Duna-menti területekkel, a barnamezős területekkel, valamint a szociális városrehabilitációs programokkal kapcsolatban szakértői munkacsoportok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés