Előfizetői tartalom

Bombaüzlet vagy nehéz pálya? - Új lehetőségek az ingatlanüzemeltetésben

Portfolio
2014. május 14-én kerül megrendezésre a Portfolio FM 2014 - Ingatlanüzemeltetés és Energiahatékonyság konferencia , amely a facility management, a property management és az asset management piac kihívásait és lehetőségeit járja körül. A fél évtizede elindított konferenciasorozat idén a kereskedelmi ingatlanok kezelésével és üzemeltetésével kapcsolatos aktualitásokon túl egy új részpiac rejtelmeibe is megkísérel betekintést nyújtani.

A hazai üzemeltetői szakma alapvetően két, egymástól merőben különböző kihívással kell, hogy szembenézzen. Egyrészt az új, környezettudatos irodaházak üzemeltetésben is új megközelítést és szaktudást igényelnek, ami folyamatos innovációra inspirálja az üzemeltetőket, ingatlankezelőket. Másrészt viszont a fejlesztések elmaradásával a meglévő ingatlanállomány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés