Előfizetői tartalom

Olyan ez, mint a macaron: kinek sikerül, kinek nem

Portfolio
Minden feltétel adottá vált, hogy elinduljon Budapest következő jelentős irodafejlesztése: a Budapest One. Az európai ingatlanpiacon is jelentős szereplőnek számító Futureal Csoport mintegy 70 000 négyzetméternyi, mind a legmagasabb energiahatékonysági sztenderdeknek, mind pedig a legmodernebb irodakialakítási trendnek megfelelő irodapark kialakítását kezdi meg az M4 metróvonal végállomásánál, Budapest nyugati kapujában, Õrmezőn.

A Futureal ma sajtótájékoztatón mutatta be legújabb projektjét, a Budapest One-t. A 170 millió eurós beruházással megvalósuló irodapark mintegy 70 000 négyzetméter irodaterületet kínál majd. Az első ütem munkálatai várhatóan 2015 első negyedévében kezdődnek, befejezése 2017 első negyedévére várható.A Budapest One irodapark az Etele térre tervezett bevásárló-és szolgáltató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés